Saab Arctic Adventure 2009

Saab Arctic Adventure 2009 För fjärde året i rad har KSE understött Saab under ett två månader långt event i Jukkasjärvi.

Saab bjuder in kunder och press från hela världen för att provköra de nyaste bilarna, uppleva den extrema miljön och övernatta på det vackra ishotellet. Detta ställer höga krav på KSE eftersom utrustningen ska klara väder och vind, med temperaturer ner mot -40° i över två månader.

Vi har gjort allt från ljussättning av is-skulpturer och bilar på en frusen sjö mitt i skogen, automatiska styrsystem för ljus och ljud och levererat en fotograf som noggrant dokumenterat alla gästers vistelse i norr.

Uppdragsgivare:
Saab Automobile AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>