Saab VIP turne 2009


Inför premiären av nya Saab 9-5 valde Saab att bryta ny mark genom att sätta ihop en VIP-turné genom flera av Europas största städer. KSE blev tillfrågade att leverera ljud och ljus samt koordinera tekniken. Med kravet att all utrustning, två bilar samt övrigt material skulle få plats på en enda trailer krävdes omsorgsfulla val av lampor, högtalare och annan utrustning. Vi skulle leverera stort ljud-/ljusutbyte i ett kompakt utförande. Våra ljud- och ljusdesigners behövde göra sitt yttersta för att förbereda de medföljande teknikerna för varierande förutsättningar, tidsplaner och lokaler under resans gång.

KSE ansvarar för ljud, ljus och presentationer i tätt samarbete med CT Germany och Saabs marknadsavdelning.

Uppdragsgivare:
Saab Automobile AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>