Volvo Penta, Miami Boat show 2010

KSE åkte tillsammans med Space Production till Miami och hjälpte Volvo Penta USA med tekniken i deras monter på Miami International Boat show 2010. Vi passade på att uppdatera systemen med 2010 års mjukvaror och teknik. Systemet hade klarat amerikanarnas omilda behandling det senaste året ganska väl. Vi förstärkte, servade och förbättrade några av konstruktionerna.

Vi har konstruerat Volvo Pentas globala tekniska mässkoncept. Mer om detta kan ni läsa om här.

Uppdragsgivare:
Space Production
Volvo Penta

One thought on “Volvo Penta, Miami Boat show 2010


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>