KSE firar 300 arbetade timmar…

KSE firar 300 arbetade timmar i ett pågående konfidentiellt projekt. Kunden vill vara anonym i kommersiella sammanhang. Vi kan dock berätta att vi gör en installation i ett kulturcentrum för ett stort svenskt företag. Syftet med centrumet är att utbilda och inspirera personal från hela världen i varumärket och svenskhet.

Vi installerar ljud, ljus, bild och styrsystem samt hjälper till i den tekniskt kreativa processen.

2 thoughts on “KSE firar 300 arbetade timmar…


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>