Dryck och upplevelse – Grill 11 maj 2010

Mathias & Co från Gusto kommer att finnas på plats och servera kaffe, te och choklad. Kaffet kommer från Haugaard Coffee Roasters, ett av världens bästa mikrorosterier och serveras både som espresso och som, det nya svarta, brygg. Även sortimentet av te och choklad kommer att innehålla smaskiga överraskningar.

Gusto har sedan starten 2007 etablerat sig som ett av Sveriges bästa kaffeställen. Även på tesidan (nominerades till årets teställe 2010) och chokladsidan har man från starten profilerat sig som en leverantör som kan hitta det bästa, intressantaste och godaste. Tillsammans med sitt nätverk av leverantörer och samarbetspartners kan folket på Gusto lösa allt från en kopp kaffe till fikat till en komplett kaffebar till mässan/eventet. Även när det gäller speciallösningar kring te och choklad är Gusto en kunnig spelare.

KSE fixar några alkoholhaltiga alternativ också…

Kontaktinformation:
Mathias tel: 070-342200
Mathias epost: mg@gustokaffe.se
Gusto: 0470-740444

Mer info om Gusto:
Gusto Kaffe
Gusto på Twitter
Gusto på Facebook
Cafeguiden
Eller läs aprilnummret av Kupé…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>