Ta med en vän och leta dig hit

När vi på KSE bjuder på grillat så är inte bara våra vänner välkomna.

Vi vill gärna träffa våra vänners vänner också. Om du har någon kär kollega, god vän eller närstående som du vill ta med dig, gör gärna det. Bara du ser till att anmäla ditt sällskap så vi vet hur mycket mat och dryck vi behöver ordna.

För de som åker kollektivt så kan kartan nedan vara en god hjälp. Eller så utnyttjar man vår transportservice: en minibuss som hämtar upp utanför Exercishuset heden kl 16.30 och 17.30 med retur 22.00  och 23.00. (Däremellan kan vi givetvis köra på uppdrag via telefon.)

Karta till KSE

One thought on “Ta med en vän och leta dig hit


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>