KSE växer och utvecklas

För ett par veckor sen hade vi trevligt på vår lastbrygga tillsammans med vänner, kunder och samarbetspartners. Vi åt och drack gott – provade t ex rom och kaffe – vi umgicks och lyssnade på bra musik. Göteborgs Improvisations teater var där och lekte improvisationslekar med oss från scenen.

I samband med denna årets första grill passade vi på att berätta lite nyheter för de av våra närmaste vänner som var på plats. Vi hade redan innan berättat att det handlade om att vi skulle bli fler, större och kvinnligare.

Detta är inga hemligheter. Därför känns det viktigt att berätta lite noggrannare vad det egentligen är vi har gjort och gör.

KSEs grillfest

Fler

Detta betyder att KSE rekryterar nya krafter. Det handlar om ett par förstärkningar av olika slag som vi säkert kommer få anledningen att presentera lite närmare här längre fram. Här nöjer vi oss med att säga något i korthet om två av dem. Vi kommer framöver att ha fler nyheter på det här området.

Dan Lindgren

Har tidigare arbetat bland annat på Telemekano som installatör och programmerare.

Hans kompetenser inbegriper till exempel video-, bild- och datorteknik.

Det är tänkt att han på KSE främst ska arbeta med bild och video såväl som utvecklare och i produktion.

Göran Widham

Har tidigare arbetat på eventbyrå/kommunikationsbyrå i Stockholm och som frilansande kommunikationsrådgivare.

Hans kompetenser inbegriper främst marknadsföring, kommunikation samt användning av teknik i eventsammanhang.

Göran anställs dels för att ta hand om KSE:s egen marknadsföring dels för att utveckla försäljningen av större event genom att fungera som kreatör och projektledare.

Större

KSE växer inte bara i personalstyrka. Vi har också slagit ut väggen till grannen och därmed gjort vårt lager ett ansenligt antal kubikmeter större. De extra kvadratmeter används också till att utöka kontoret så att vi får plats med de nyanställda.

Kvinnligare

VD-posten tas över av Ann-Sofie Borsing. Hon har länge varit vår ekonomichef. Med tio års erfarenhet av att arbeta på KSE och tre år som delägare har hon en god insyn i verksamheten. Utnämningen är en naturlig följd av att Ann-Sofie redan tidigare har haft personalansvaret.

KSEs grillfest

One thought on “KSE växer och utvecklas


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>