Nyanställd: Dan Lindgren, bildtekniker

Sen början av maj arbetar Dan Lindgren hos KSE med bland annat bildteknik. Dan kommer också att delta i utveckling av nya lösningar, där  hans kunskaper i styrsystem och datorteknik kommer väl till pass.

Dan är utbildad i IT-kommunikation och datorsäkerhet och har tidigare arbetat som installatör och programmerare hos Telemekano.

Några av hans hobbies är fotografering, motorcykeln och att kolla på film. Hemmabiobygget kanske är mindre än vissa av de skärmar vi jobbar med på KSE, men tekniken är ju densamma nu när allt är digitaliserat.

Sen han började har Dan till exempel arbetat med Saabs lansering av 9-5:an. KSE ansvarar för presentationer/visningar för press och internationella återförsäljare. Vi har bemanning på fabriken i Trollhättan dagligen under hela sommaren.

Dan Lindgren, bildtekniker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>