Saabs lansering av nya 9-5 för press och återförsäljare

KSE har hjälpt Saab installera fast teknik för ljus, ljud och bild, när de förvandlat olika lokaler (omklädningsrum mm) inne på fabriksområdet till en egen utställningshall.

Den nya utställningshallen används nu för första gången när Saab lanserar den nya 9-5. Under två månader visas den nya bilen upp för inbjudna gäster. Projektet hade premiär för speciellt inbjudna fredagen den 28 maj. De första två veckorna visades bilen för världspressen. Mellan den sista maj och den 11 juni besöktes fabriken av flera hundra journalister från tidningar, radio och teve. Nu är det återförsäljare från hela världen som reser till Trollhättan. I grupper besöker de den nya utställningshallen inne på Saabfabriken nästintill dagligen under sex veckor i sommar.

KSE har varit med och designat användandet av ljud, ljus och bild vid dessa visningar inte bara i utställningshallen utan också på Restaurang Albert där middagarna serveras och ute på Saabs egen provbana. Vi ansvarar även för all installation av tekniken och för den tekniska produktionen på plats under alla de 8 veckorna.Vår personal tillbringar alltså sommaren med att sköta ljud, ljus och bild så att allt ska fungera varje dag under denna för Saab viktiga lansering.

Foto: Göran Anderson

Uppdragsgivare:
Saab Automobile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>