Genombrott i Hallandsåsen – KSE hjälper till

Genombrott Hallandsåsen 2010
KSE hanterar de audiovisuella tekniska lösningarna. Det har varit ett mycket spännande projekt med stor osäkerhet om när borren kommer igenom. Teknik och personal har varit beredda att åka ner och köra under flera veckor. Den speciella miljön i tunneln kräver innovativa och kluriga lösningar. Vi har tillsammans med aplusa, Sapp, Skanska och Trafikverket samarbetat för att göra ett spännande event av detta historiska ögonblick.

Inne i borrkammaren användes samma teknik som på vårt tysta disco. Besökarna fick löpande information under sina hörselskydd. Vi projicerade bildspel direkt på tunnelväggarna och belyste 200 meter tunnel med effektljus. I tunnelmynningen riggade vi ett antal bildytor, tross, ljud samt belysning.

Sapp stod för bildproduktion av kameror och webbsändning.

Nu skall vi hem och rengöra utrustningen, dammigt är bara förnamnet…


Uppdragsgivare:
aplusa
Kameror och websänding:
Sapp

One thought on “Genombrott i Hallandsåsen – KSE hjälper till


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>