Nyanställd: Tomas Olsson, projektledare.

Tomas kommer närmast från United Audio Starlight, där han skaffat sig stor erfarenhet av komplexa arrangemang. Tomas känsla för kommunikation och samspel kommer att bli en tillgång för KSE. Varje projekt är unikt och måste kännas som det viktigaste för stunden. Det är det ju för kunden.

Att spela trummor är en av Tomas hobbies; numera gör han det mest för nöjes skull, efter nästan 30 år som professionell trumslagare. Ni har säkert sett honom i På Spåret, Musikjägarna eller något annat program, Mer än 200 TV program är en viktig erfarenhet nu när han arbetar bakom scenen. (Kanske kan det bli ett KSE-band nu?)

Tomas första uppdrag för KSE var att projektleda våra åtaganden kring firandet av genombrottet i tågtunneln under Hallandsåsen under sommaren. Utöver projektledningen kommer han att arbeta med kundkontakter.

Tomas Olsson med Erik Hamrén

2 thoughts on “Nyanställd: Tomas Olsson, projektledare.


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>