Inspirerande personaldag

Personaldag GBG Energi 2010

KSE skötte ljudteknik, designade ljussättning och videoväggar vid en personaldag för ett västsvenskt företag. Syftet med dagen var att inspirera de anställda. På eftermiddagen fick de lyssna på en äventyrare som talade under devisen allt är möjligt.

Vid middagen på kvällen bjöds på musikalisk underhållning och ett besök av en komiker.

Produktionen stod STARK för: innehållet, de filmer som visades och konceptet för mötet. När det gällde användandet av ljus och annan teknik för att skapa ett bra rum att vara i tog det hjälp av Jesper Olsson på KSE.

Uppdragsgivare:
STARK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>