Invigning Kulturnatta 2010

Så här beskrevs invigningen av Kulturnatta 2010 på  den egna hemsidan.

KroppoPop – en skön hyllning till våra kroppar.
Klockan 18.40 börjar nedräkningen som kommer att avfyra en raket rakt ut i film- och musikrymden och inleda Kulturnatta med värme och lust, en upplevelse för hela familjen. I ett av Göteborgs vackraste stadsrum, gården Magasinsgatan 17, har scenkonstnärerna Charlie och Christine Åström från Studio Oscuro, skapat Kulturnattas invigning. En meditativ, mjuk och spektakulär upplevelse på årets tema, KROPP.

På huskropparna visas svartvita suggestiva och gigantiska projektioner ackompanjerade av Göteborgs Indiekör som med sitt unika sound framför låtar av bland andra Robyn och The Smiths. Kvällens konferencier är Phax Ahamada, legendarisk breakdansare. Dessutom bjuder Da Matteo på rykande färskt kaffe.

 Invigning Kulturnatta 2010

Vi på KSE levererade en scen, ljud, ljus och video.
Dagljuset gjorde jobbet till lite av en utmaning för vår nyanställde bildtekniker Dan Lindgren som löste de tre stora väggprojektionerna med glans.
På plats var även ljud och scentekniker Patrik Einarsson.

Evenemanget var mycket uppskattat och vi tackar Göteborgs Kulturförvaltning för ett trevligt jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>