Nyanställd: Göran Widham, marknadsansvarig

Göran avslutar en tillvaro som frilansande kommunikationsrådgivare för att börja på KSE. Han har då bland annat arbetat med eventbyråer och deras kunder med till exempel idéarbete, redaktörs- och skribentuppgifter samt talarcoachning. Innan han blev frilansare arbetade han på eventbyrå/kommunikationsbyrå i Stockholm som kreatör, innehållsutvecklare och copywriter.

gurgi_vid

KSE breddar sin kompetens på områden som marknadsföring, kommunikation samt vad man vill uppnå med teknikanvändning i eventsammanhang. Med Göran i laget ska vi ha lättare att förstå våra kunder och våra kunders kunder. Vi ska bli ännu bättre på att komma på vad vårt tekniska kunnande kan användas till för att skapa nytta och förbättra kommunikation.

Det innebär att Göran anställs för att ta hand om och vara med att utveckla idéarbete och försäljning av våra tjänster för främst större event. Han kommer också att fungera som projektledare för sådana projekt. Han kommer dessutom att sköta om KSE:s egen marknadsföring.

One thought on “Nyanställd: Göran Widham, marknadsansvarig


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>