Stjärnklar höstkväll

I förra veckan hjälpte vi på KSE till att ordna en middag för fyrahundra läkare i Eriksbergshallen. Tillsammans med Space Production hade vi skapat en karibisk strand med palmer, sand och kulörta lyktor. På en tolvmeter bred duk projicerade vi en filmad strandmiljö. Besökarna drack sina drinkar till vågskvalp, fågelkvitter och oljefatsackompanjemang.

Överraskningen blev mycket stor när vi släppte de tyg där solen nyss gått ner. Istället för den projicerade strandmiljön såg gästerna plötsligt en middagssittning uppdukad i spännande undervattensmiljö. Under en glittrande LED-stjärnhimmel och med hajar simmande runt väggarna kunde de sedan avnjuta sin middag.

Ett lyckat event tack vare gott samarbete med våra vänner Space Production och PS Communication .

[Gallery not found]

One thought on “Stjärnklar höstkväll


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>