Grillen är tänd

”made by a real Wiking”

Nu har vi tänt grillen och lagt ölen i kylen, höstsolen värmer vår grillmästare och det nybakade brödet doftar ljuvligt.
Vi kommer att bjuda på ”RIKTIG BBQ” dvs köttet kommer att ligga på grillen i ca: 6 timmar, Ölen ligger i kylen i ca: 6 timmar, till detta kommer dessutom att serveras Coleslaw, bröd, sallad, grymma spanska korvar och fantastiska BBQsåser ”made by a real Wiking”

Vi kommer att braka igång 16:00

”Be there or be square”

5 thoughts on “Grillen är tänd


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>