KSE i Kuala Lumpur

KSE i Kuala Lumpur

För ett par veckor sedan var KSE:arna Jesper Olsson, Jonas Stenbäck, Jimmy Persson och Henrik Lago i Kuala Lumpur för att hjälpa STARK att genomföra ett globalt marknadsmöte för ett multinationellt industriföretag.

Med den laguppställningen hade vi med oss kärnkompetensen för att ansvara för video, ljud och ljus från Sverige. I genomförandet kunde vi sedan använda lokala tekniker och till stora delar lokal utrustning.

Helena Johnson, producent på STARK, ansvarade för utformning av ett annorlunda möteskoncept. En kombination av låga cat-walkar, ovanligt stora bildytor och snurrstolar för gästerna skapade en intim inramning till mötet. Deltagarna kunde lätt växla mellan att arbeta med varandra, följa talarna som rörde sig i rummet eller titta på någon av de tre väggprojektionerna som omslöt dem.

kualalumpur

Deltagarna var ovanligt nöjda – stående ovationer och i princip hundraprocentigt toppbetyg i utvärderingen.

Uppdragsgivare.

STARK

(Foto: Karin Lagerlind)

One thought on “KSE i Kuala Lumpur


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>