Göteborg visar upp sig i Shanghai

Sister Cities 24 Years

Business Region Göteborg firade 24 år av samarbete med sin systerstad Shanghai under Världsutställningen 2010 i Shanghai. Den 18 och 19 oktober samlades beslutsfattare och affärsfolk från de två städerna i den svenska paviljongen på utställningen för att nätverka och göra affärer.

KSE hade ansvaret för tekniken i paviljongen under två dagars seminarier med medverkande från svenska och kinesiska företag och organisationer. Seminarierna behandlade framtidsfrågor som hållbar stadsutveckling, life sciences, och framtidens transporter. Representanter från Volvo, SKF, Sahlgrenska, Göteborg Energi, Göteborgs Hamn med flera var där och talade. Göteborgs Stad företräddes av kommunstyrelsens ordförande Anneli Hulthén. Göran Johansson som varit en drivande kraft i samarbetet var där för att ta emot en utmärkelse

Triple and touch uppträder

Under de två dagarna ordnades också middagar för särskilt inbjudna gäster och underhållning med svenska och kinesiska artister. KSE ansvarade för tekniken även för dessa. Bland annat en utomhuskonsert på taket till den svenska paviljongen.

Uppdragsgivare:
Space Production
Business Region Göteborg

One thought on “Göteborg visar upp sig i Shanghai


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>