Naturfotografer samlas i Vårgårda

Foto Lenny Johansson

I Vårgårda finns Nordens största fotoklubb – Vårgårda Fotoklubb. I snart 30 år har de anordnat en naturfotofestival som samlar ett tusental entusiaster i Vårgårda för två dagar av workshops, utställningar, föredrag och bildvisning. Årets festival – Natur 2010 – arrangerades fredag den 5 och lördag den 6 november.

Dan Lindgren från KSE skötte bildtekniken åt de naturfotografer som bjudits in att hålla föredrag och visa sina bilder. Bland dessa märktes t ex Hans Strand som visade bilder från Island och Terje Hellesøs 100 bästa djurbilder.

Vi tackar naturfotografen Lenny Johansson för bilderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>