Vi på KSE lär av varandra

Ola visar mediespelare Den här veckan har vi haft internutbildning; i tisdags i ljudteknik och idag torsdag bildteknik. Vi kommer också att få lära oss om ljus framöver. Vi tror att vi blir bättre på våra specialkompetenser om vi kan lite om varandras.

En ljudtekniker som förstår bild- och ljusteknik blir en bättre ljudtekniker. Genom att veta mer om varandras expertis får vi större förståelse för varandras arbete och blir ett bättre produktionsteam. Ur samtalet när ”de fåkunniga” ställer frågor kommer nya idéer till hur våra kunder kan använda och kombinera tekniken.

Vi tror att kunderna kommer se effekter av detta framöver.

På bilden visar Ola upp några av sina mediespelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>