Design med omtanke på Operan

Design med Omtanke på Göteborgsoperan Måndag den 15 november anordnade Design med omtanke träffen Mod, makt & glädje på Göteborgsoperan. Design med omtanke är ett projekt inom Västra Götalandregionen som arbetar för hållbar utveckling genom att stödja framtagandet av attraktiva miljöer och produkter där omtanke om människa och natur sätts i centrum. Organisationen arbetar bland annat med produktutveckling, lär ut sin metod DmO och delar ut stipendier.

Efter nästan 10 år ville organisationen dela med sig av sina erfarenheter. Därför anordnades Mod, makt och glädje först i Lammhult i Småland och sen på Form/Design Center i Malmö. I måndags var det dags för den stora finalen på Operan i Göteborg. Träffarna handlade om modet att gå före, makten att förändra och glädjen i att kunna påverka.

Design med Omtanke på Göteborgsoperan Under ledning av bland andra Alice Bah Kuhnke träffades flera hundra intresserade från runt om i regionen och landet för att lära sig mer,  dela erfarenheter och nätverka.

KSE ansvarade för bild-, ljus- och ljudteknik under arrangemanget. Kevin Qvarnström som var ansvarig för vår insats under projektet tyckte det var extra engagerande att få vara involverad i förberedelserna av mötet tillsammans med Lena Drake på DmO och designern Fredrik Färg.

Uppdragsgivare:
Design med omtanke

One thought on “Design med omtanke på Operan


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>