Saab 9-4X presskonferens i Los Angeles

KSE koordinerade tekniken vid Saabs presskonferens för lanseringen av 9-4X på Los Angeles Convention Center. Vi hjälpte Saabs informationsavdelning att hålla ihop och se till att presentationen av deras nya nya crossover Saab 9-4X kunde bli fantastisk. Vi jobbade tillsammans med CT – Creative Technology som gjorde alla visuella lösningar, AS System designade ljuset och George P. Johnson byggde montern och hanterade lokal logistik.

Uppdragsgivare och slutkund:
Saab Automobile
Bildspelsproducent:
Valentin&Byhr
Ljusdesign:
AS Systems
Lokal byrå och monterbygge:
George P. Johnson
Bildteknik:
Creative Technology (CT)

One thought on “Saab 9-4X presskonferens i Los Angeles


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>