Globalt marknadsmöte med Saab i Trollhättan

Tisdag och onsdag denna veckan samlade Saab sina marknadsförare från runt om i världen i eventhallen Nova på Innovatumområdet i Trollhättan. de 150 gästerna tittade på nya bilar och lyssnade på information från ledning, sälj- och marknadsavdelning.

Paraplyarmatur Vi från KSE har tillsammans med Saabs marknadsavdelning och de ansvariga för eventhallen samt Hilight planerat användning av lokaler och teknik. Med hundratals kvadratmeter vitt tyg, KSE:s paraplyamaturer och några färgade LED-lampor förvandlade vi den 2500 kvadratmeter stora hallen till ett auditorium för hela skaran, lunch och middagsutrymmen samt fyra mindre ytor för workshops.

Under de två dagarna i Trollhättan hanterade vi från KSE ljussättning, videoteknik och mikrofoner. Tisdag kväll direktsände vi ett middagstal av Spykers VD Victor Mueller från hemma i Holland på en fem meter bred duk ovanför middagssittningen.

Scenen i huvudauditoriet flankerades av ljussatta exemplar av Saabs nya modeller. Finalen på mötet var ett magnetsläpp där hela tygväggen bakom scenen föll ner och avslöjade en överraskning.

Uppdragsgivare:
Saab Automobile

Foto: Göran Anderson

One thought on “Globalt marknadsmöte med Saab i Trollhättan


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>