Vernissage Faktums kalenderbilder

faktumkalender Söndag den 28 november visade Faktum upp bilder av tolv hemlösa i sina barndoms drömyrken. Det var vernissage för en utställning som går att se på Gustaf Adolfs torg under hela julhandeln. Bilderna är tagna av den internationellt kända Göteborgaren Patrik Andersson, som tog en paus i sitt plåtande av glamorösa världskändisar i New York.

Faktum ger ut dessa bilder som en kalender för 2011, en kalender med tolv kalenderpojkar/flickor; Henrik som sjöman, Marion som lärare och andra Faktumförsäljarna som sina drömyrken. Kalendern har redan sålts i över 3.000 exemplar.

KSE ställde upp med ljudteknik till vernissagen för utställningen som Faktum anordnar tillsammans med Welcom, White arkitekter och Forsman & Bodenfors.

One thought on “Vernissage Faktums kalenderbilder


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>