Visit Sweden på visit i Barcelona

Monterkonceptet som vi konstruerat i samarbete med Citat för Visit Sweden har precis kommit tillbaka från Barcelona. EIBTM är Barcelonas årliga mässa för den globala mötes- och eventindustrin. Det var tredje året i rad vi var där med Visit Sweden och andra året i rad som den svenska montern fick mässarrangörens miljöpris.

Förebild EIBTM 2010 Efterbild EIBTM 2010

Ännu ett härligt jobb tillsammans med Citat och Greatwork är till ända.

Förutom vår teknikleverans, gör vi vårt bästa under mässan för att assistera Visit Swedens kunder och utställare i montern. Alla ska känna sig omhändertagna och välkomna. Det är intensitivt och händer mycket. På årets mässa fick Pôta t ex hoppa in som assistent åt svenska Restaurangakademiens kocklag, när de bjöd monterbesökarna på tapas i svensk tappning.

Uppdragsgivare:
Citat

Samarbetspartner:
Greatwork

Slutkund:
Visit Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>