Man kan ha roligt utan sprit …

julfest_fransiskaner KSE:s årliga julfest var i år en annorlunda tillställning. Vi bestämde oss för att pröva den gamla devisen att det går att ha roligt utan sprit.

Med rätt gäster, rätt inställning och ett väl förberett program så går det alldeles utmärkt. Ett drygt tjugotal anställda, frilansare och andra uppskattade vår resa genom KSE:s historia, besöket hos franciskanermunkarna i Jonsered och middagen hos .A.R.M med egenproducerad underhållning till kaffet.

En kort sammanfattning av programmet för en nykter julfest:

  • Bussresa till betydelsefulla platser i företagets historia
  • Frågesport om roliga och sjuka historier från företaget på bussen
  • Fika och besök i kapellet på Franciskusgården
  • Fyrhjuligt MC-rally i blixthalka
  • Trerätters middag med julmust hos nyktra bikers
  • Tävling i att koppla ihop en ljudanläggning
  • Talangtävling med julsånger till kaffet

julfest_bussresa Det var en kväll med många höjdpunkter. Den intensiva aktiviteten med kablar och kontakter när lagen skulle få ljud i en högtalare fortast möjligt. Somligas hänsynslösa satsning helt utan hämningar och musikalitet i talangjakten. Försöken att promenera på den såphala parkeringsplats där vi skulle köra fyrhjuling …

När vi satte oss i bussen vid tiotiden på kvällen var den officiella julfesten över och man kunde välja om man var nöjd eller om man ville fortsätta ut på stan.

Efter helgerna kommer vi publicera lite filmklipp från kvällen för den intresserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>