Nytt år nya ansikten

ida_nyanst Ida Pamuk

Ida började på KSE i november. Hon har skött den löpande ekonomin som avlastning för Ann-Sofie och när Ann-Sofie är föräldraledig ska hon ha hand om det löpande fram till september. Hon kommer att spendera två dagar i veckan på KSE. Övrig tid läser hon på Förvaltningshögskolan inne i Göteborg.

När hon inte pluggar eller jobbar så gillar hon att hänga på balkanfester och balkanställen med sina kompisar. Med rötterna och delar av familjen i Bosnien så ger det kanske en känsla av det gamla hemlandet. Ida är delvis uppvuxen i Göteborg och delvis i Sarajevo, Bosnien. Just nu har hon både sin mamma och sin hund där och åker själv dit när hon kan.

Som yngre var hon aktiv inom basketklubben Bosna IF som spelare, tränare och domare.

nina_nyanst Nina Sörensen

Sen i november har Nina arbetat timmar på KSE:s lager, med Julstaden 2010 och som avlastning för Denice när det varit mycket att göra. Från och med 1 februari börjar hon som fast anställd. Med två dreadlocksprydda ordningskvinnor på lagret kommer det nog bli ”ordning på torpet” på KSE.

Nina har en bakgrund som tältmästare på det engelska tältföretaget Kayam som hyr ut stora tält till stora tillställningar som Roskildefestivalen, Glastonbury Festival och Womad. Hon har därför kuskat runt i Europa och byggt upp tält. Jobbet på KSE kommer göra henne en smula mer stationär och med ett ordentligare tak över huvudet.

Som många KSE:are har hon en musikbakgrund – som DJ på Göteborgs Dancehall-klubbscen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>