Digitalt utställningskoncept för Vaxholms Fästning

vaxholmsbat KSE har tillsammans med Vaxholms Fästnings Museums personal tagit fram en lösning för att visa information, bilder och film. Systemet är enkelt, flexibelt och prisvärt. Det består av ett antal LCD skärmar anpassade för publik miljö samt digitala videospelare för HD-kvalitet. Spelarna är solidstate och har inga rörliga delar, vilket ger en extremt driftssäker lösning.

I måndags var Ola Schönbeck uppe för att hjälpa dem att komma igång. Han gick i genom den enkla produktionsmjukvaran med personalen, samt visade hur man flyttar och installerar skärmarna. Nu kan museet själva snabbt och enkelt ändra och anpassa sina utställningar efter behov.

Uppdragsgivare:
Vaxholms Fästnings Museum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>