Fokus på svenskhet hos en av våra kunder

Under de senaste sex veckorna har vi jobbat med sex stycken endagarsevent för ett företag som inte vill ståta med sitt namn. Vi har hållit till i en hörsal som vi var med och byggde under 2010. Vi ansvarade för installationen av automatiserad teknik för bild, film, ljud och ljus.

För dessa event har vi inte bara använt de automatiserade installationerna utan höjt ambitionsnivån: körtekniker, filmljussättning och stämningsljus, utomhusprojiceringar med mera.

Hemligt föredrag

Vår kund har flugit in alla sina chefer, höga som låga från jordens alla hörn för en heldag. Dagen har bland annat handlat om svenskhet. På bilden syns ryggen av den filmregissör som höll föredrag om vad svenskhet är trots att han inte är svensk. (Eller kanske främst just därför.)

Bemanning

Joakim Östling har varit platsansvarig. Jimmy Persson och Dan Lindgren har alternerat som körtekniker och Adrian Qvarnström är den som har räknat och ritat på det hela.

Vi har tagit in god hjälp från Publikteknik för att effektivisera arbetet. Speciellt stort tack till Jonas och Mats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>