Saab Independence Day

Onsdagen den 23 februari firade Saab Automobile sin Independence Day. För precis ett år sen blev de en självständig biltillverkare igen. Nästan 4000 Saabanställda hade samlats i fabriken, där det bland annat bjöds underhållning och tal av ledningen. Förutom Victor Muller och Jan Åke Johnsson utmärkte sig musikaliska Saabprofiler som Tomas Ledin och Asha Ali. Jan Åke Johnssons och Viktor Mullers tal websändes till Saabåterförsäljare runt om i världen.

KSE gjorde en totallösning för hela eventet. Vi designade och tog fram hur eventet skulle genomföras tekniskt tillsammans med Saab. Vi koordinerade artisterna och deras krav.

Vi byggde en scen (12x6x1,2 meter), satte belysning och ljusdesign för hela fabriksområdet samt scenen. Vi använde en Line Array ljudanläggning för tal och musik under festen.

Vi ansvarade för projektion på tre stora dukar med produktionsutrustning för full HD och fyra livekameror varav en var Polecam. Erik Danielsson på Information Design hjälpte oss att bildproducera tillsammans med inhyrda fotografer. Delar av vårt videomaterial  webcastades till alla Saabs återförsäljare i hela världen  Qbrick hjälpte oss med streamningen.

Nedan en iPhonefilm fotad från publiken i början av Tomas Ledins set.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>