Provkörning av Volvos elbil på mässan

Energimyndigheten ordnade konferensen Energiutblick 2011 på Svenska Mässan den 15 – 17 mars. Vi på KSE arbetade med Göteborg Energis monter i utställningen under denna samling av den svenska energibranschen.

Göteborg Energi disponerade bland annat hela A-hallen på Svenska Mässan och använde den till att i samarbete med Volvo låta besökarna provköra både elbilar och elcyklar.

Vi hjälpte till med Göteborg Energis monter, både loungedel och utrymmet för bilprovkörning. I det arbetet ingick bland annat att ljussätta hela den gigantiska A-hallen för bilkörning samtidigt som den del som användes som lounge behövde ha en lugn och vilsam atmosfär. Dessutom hjälpte vi till med ljudteknik i form av högtalare och mikrofoner för talare samt miljöljud.

Uppdragsgivare:
STARK

Slutkund:
Göteborg Energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>