Omänskligt proffsiga ljussättare

Glenn Lindberg fotograf på Teknikens Värld skriver om KSE på sin blogg:

Det är alltid förträffligt roligt att plåta i Trollhättan. All credit till Patrik och gänget på KSE, omänskligt proffsiga ljussättare. Medans jag dricker kaffe och äter bulle sliter de fram stora ljusriggar och frågar saker som: “Ska vi testa en 1500 wattare här?” Varpå jag bara nickar med käften full med bakverk. Det enda jag gör är att trycka på knappen, och vips så ser det så här ballt ut som här ovan.

Glenn har varit och fotat bilar hos Saab i Trollhättan. Vi på KSE hade ansvaret för ljustekniken och support till fotografer som Saab hade bjudit in för att fotografera bilar.

Det är alltid roligt att få beröm. Tack Glenn! Med Glenns tillstånd publicerar vi bilden han nämner i citatet ovan. Han är inte så dålig på att trycka på knappen … eller vad säger ni.

Fotograf - Glenn Lindberg Foto: Glenn Lindberg

Det är alltid förträffligt roligt att plåta i Trollhättan. All credit till Patrik och gänget på KSE, omänskligt proffsiga ljussättare. Medans jag dricker kaffe och äter bulle sliter de fram stora ljusriggar och frågar saker som: “Ska vi testa en 1500 wattare här?” Varpå jag bara nickar med käften full med bakverk. Det enda jag gör är att trycka på knappen, och vips så ser det så här ballt ut som här ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>