Läkarstämma i Småland

I slutet av april arbetade vi en vecka med ett event för PDF (Privatpraktiserande Dermatologers Förening) och SSDV (Svenska sällskapet för Dermatologi och Venereologi). De ordnade årsmöte och konferens i Växjö.

Själva konferensen var som sådana brukar vara. Vi stöttade upp med ljud, ljus och bild på konserthuset i Växjö. Den här gången passade vi på att skola in en ny bildtekniker. (Vår goda ljudtekniker Jimmy känner att det är läge att få ett lugnt jobb med massa kred utan ansträngning …) Jimmy, som svimmar av blod, fick köra bild-kille-trixet med blåfilter i sina monitorer för att klara jobbet. Men han gjorde det!

Glädjen var stor över de kringevent som anordnades, där vi också hade hand om teknikbiten. Allt från grillbuffé i Rinkaby lada till galamiddag i M-huset på Linnéuniversitetet. Som vanligt när man besöker Småland, klämdes det in lite möbler och glas samt en fryntlig mängd mat på alla håll och kanter.

Vi bjuder på lite bilder och hoppas de blir tusentals ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>