Klippkort till Cannes

De senaste månaderna har några av oss på KSE praktiskt taget pendlat till Rivieran.

Businessregion Göteborg 8 – 11 mars

Först var det Jonas som åkte till Cannes med Businessregion Göteborg, som skulle delta i fastighetsmässan MIPIM den 8 – 11 mars. BRG var där tillsammans med 17 partners för att marknadsföra Göteborgsregionen. Montern på mässan fungerade som en mötesplats där BRG anordnade ”coffebar meetings” med intressanta talare och gäster. En av kvällarna anordnades också ett litet evenemang med ett 60-tal gäster.

KSE hade hand om tekniken i montern – ljud för talare och videoskärmar – samt all ljudteknik, ljusteknik och bildteknik på kvällsevenemanget.

I montern användes en stor pekskärm från i4sense som ni kan se Jonas förevisa i filmklippet nedan.

Uppdragsgivare
Space

Slutkund
Businessregion Göteborg

SKF  25 mars – 2 april

I månadsskiftet mellan mars och april åkte ett gäng KSE:are (Jesper, Jimmy, Joakim, Jonas) ner för att hjälpa STARK med ett jobb. SKF ordnade en serie event under sex dagar med deltagare från hela världen från deras service division .

Lokalen på Hotell Martinez användes till många olika saker under dessa dagar. Vi riggade om mellan auditorium, runda bordsdukning och för middag med underhållning. Vi skötte ljussättning, ljudteknik och videoteknik.

Det fanns även en utställningsdel där vi levererade teknik till ett tjugotal utställare.

Uppdragsgivare
STARK

Slutkund
SKF

Astra Tech Dental 14-16 april

Den sista resan gällde Astra Techs deltagande på en internationellt osteologiskt kongress (på Youtube).  Astra Tech var guldsponsor för kongressen och anordnade utöver sitt deltagande med en monter ett eget symposium under dagarna i Cannes.

Kevin från ske KSE skötte tekniken i Astra Techs monter och under deras egna symposium.

Not: Osteologi=läran om ben och tänder.

640 Hotel Palais Stephanie Cannes

Uppdragsgivare
Space

Slutkund
Astra Tech Dental

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>