Fem intensiva dagar om GBG:s framtid

Det pågår ett spännande visionsarbete på flera fronter i Göteborg. Det handlar om förberedelser inför stadens fyrahundraårsjubileum  år 2021. Ett projekt som Göteborg Stad startat heter Centrala Älvstaden och handlar om hur de två älvstränderna ska kunna utvecklas till en stad med ett minskat mentalt avstånd mellan Hisingen och fastlands Göteborg.

I början på juni ordnades en internationell sammankomst i Göteborg. Stadsplanerare och arkitekter från en rad länder samlades till en workshop om framtidens Göteborg – den nya älvstaden. I fem dagar från den 7 till den 11 juni arbetades det på Rådhuset vid Gustaf Adolfs torg.

Vi på KSE bidrog med ljudteknik, ljusteknik och bildteknik i entrehallen på Rådhuset till invigningen och till morgonsamlingar under arbetet samt på innergården i det avslutande minglet lördag kväll.

Vi samarbetade med bland andra Karin Klingenstierna som var moderator och höll ihop allt med bravur som vanligt och Space Production som stod för design av miljöerna, möbler, mattor etc. Nils Dahl och hans Bossa Explosion underhöll gästerna på lördagkvällen.

Uppdragsgivare
Göteborg Stad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>