På Fairmont i Monte Carlo

SKF Service Divisionen samlade drygt 400 av sina distributörer till SKF Distributor Convention, Europe. Mötet ägde rum på franska rivieran, närmare bestämt på anrika Fairmont Monte Carlo precis intill Formel 1-cirkusens Mecka. Hotellet ligger vid den berömda F1-kurvan Fairmont Hairpin. Bansträckningen går till och med i en tunnel under hotellet.

Återförsäljarträffen pågick i knappt två dagar med konferens under dagarna och en middag med underhållning på kvällen.

Vi var åtta personer i KSE:s team som åkte ner tillsammans med Christina och Karin från Stark. De ansvarade för produktionen och vi hjälpte till med ljudteknik, ljusteknik och video under konferens och kvällsaktiviteter samt lite tekniska lösningar för en utställning. Vårt arbete inbegrep bland annat filmning och bildproduktion för livekamera under hela eventet.

Det var en lite speciell lokal att arbeta i med besvärlig inlast och ganska låg takhöjd. en utmaning såväl logistiskt som designmässigt alltså.

Uppdragsgivare
Stark

Slutkund
SKF Service Divisionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>