Tack för en härlig kväll

kse-junigrill

Den 16 juni grillade vi på vår lastkaj med en massa trevliga människor. Knappt hundra av KSE:s vänner var samlade för att njuta av försommarsolen, av hamburgarna och tillbehören, av underhållningen, men framförallt av varandras sällskap hoppas vi.

Vi vill tacka alla som var här och förgyllde kvällen, som förgyller vår vardag, vårt arbete och våra liv. Ett särskilt tack riktar vi till KSE:s egen grillmästare Johan Wiking, som fick premiärgrilla på sin nya gigantiska webergrill och gjorde det med den äran. Gå in och kolla på hans hemsida. Ska ni ha en egen grillkväll är han kanske rätt man för jobbet.

en-ny-leksak grilmaestro

Bland gästerna märktes inte bara branschfolk från Göteborg med omnejd. Vi hade också en vargliknande besökare som var mycket snällare än vad man kan tro av utseendet. Man ska inte döma hunden efter håren. Framtidens musikgeneration gjorde också ett gästspel på trummor. Tack båda för att ni satte er prägel på kvällen.

fyrbent-grillgast framtidens-trumslagare

Gästerna njöt som sagt inte bara av hamburgare och sol på lastkajen. Senare under kvällen bjöds underhållning och kunskap inne på vårt lager.

kse-junigrill-publik

Ett särskilt tack riktar vi därför till kvällens medverkande: Isidor svensk juniormästare i salongsmagi som trollband oss, Maria Ek från Västsvenska Handelskammaren som lärde oss mingla och hiphoparna Middlesex som fick lagret att gunga med sitt våldsamma sväng. Vi kommer minnas var vi såg dem först.

Vi ses igen den 25 augusti!

isidor-trollkarl maria-ek middlesex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>