Varför inte vara bra – Brewhouse 14 sept

Den 14 september samlades drygt 100 marknadsförare på Brewhouse för ett seminarium om att framträda. Arrangemanget var ett samarbete mellan oss på KSE och Informationdesign, Brewhouse samt Marknadscheferna Göteborg/Väst.

Jakob Rubenson från Informationdesign och Göran Widham från KSE talade om vikten att ta till vara den investering som ett möte är. När man samlat ett antal människor i ett gemensamt nu gäller det att ta vara på den möjligheten på bästa sätt. De delade med sig av kunskaper och erfarenheter från att ha hjälpt till att anordna hundratals möten för små och stora företag och organisationer. De talade om framförande -  att vara sitt bästa jag på scen, om produktion – att det man vill ha sagt syns, hörs och visas och om innehållsarbete – att sätta kommunikativa mål.

Göteborgs improvisationsteater var där och underhöll gästerna med mer improviserade talarsituationer.

Seminariet filmades av SAPP. Om du missade det och skulle vilja se vad vi sa kommer inom kort videon publiceras här och på andra ställen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>