Faktum 10 år

KSE skötte ljudet och ljuset på Gustaf Adolfs torg idag när Faktum firade sitt 10-årsjubileum.

I tio år har alltså hemlösa haft möjligheten till ett arbete som Faktumförsäljare. Det är glädjande att möjligheten finns och sorgligt att den fortfarande ska behövas. Vi på KSE har stöttat Faktums arbete på olika sätt genom åren. Firandet av 10-årsjubileumet är det senaste exemplet.

På Gustaf Adolfs torg idag var vi knappast ensam om att ge vårt stöd till Faktum och till Göteborgs hemlösa. Det vimlade av kändisar som för en dag fått ett nytt jobb som Faktumförsäljare. Ebbot, Maria Brandin, Håkan Mild, Janne Josephsson, Leif Pagrotsky … Om ni vill höra vad de tyckte om nya jobbet kan ni kolla på webbcasten från jubiléet.

Intill distributionen av tidningar till Faktumförsäljarna uppträdde Räfven i ett cirkustält. (Vill du se mer av dem så spelar de på Trädgår’n torsdag den 29 september.)

Uppdragsgivare
Faktum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>