Teknisk lösning utställning i entrén på Lindholmen Science Park

Lindholmen Science Park gör en ny utställning i sin huvudentré. Där visar de upp sin  verksamhet och man också kan bekanta sig med några av deras hyresgäster – Volvo, Ericsson och SVT.

Teknisk lösning utställning i entrén på Lindholmen Science Park

Tillsammans med A+A och Space Production monterade vi en lösning med skärmar och ljudduschar. Vi ljussatte även en modell över området. Som alltid stod driftssäkerhet och funktion i fokus. A+A ledde projektet, de ritade hur det skulle se ut och bestämde vilka budskap som skulle kommuniceras. Space och KSE utförde enligt deras instruktioner.

Uppe i Lindholmens Safety Area monterade vi två Samsung skärmar. Dessa nya LCD-skärmar (med LED-teknik) hade precis lanserats och vi fick några av de första. Som ni ser på bilderna är de extremt tunna, under 30mm. Det unika och nya är att det är professionella monitorer, innan har LED-teknik bara funnits i TV apparater för hemmabruk.

Skärmarna var fantastiska på alla sätt, extremt tunn ram, 6mm. Integrerad mediaspelare med autostart. Ljusstark och bra bild. Vi konstaterade att det inte var snyggt och stöldsäkert att använda standard fäste, därför konstruerade vi en specialvariant. Slutresultatet blev otroligt snyggt – det ser ut som en bild svävar strax framför den runda väggen.

Gå gärna dit och titta, utställningen i entrén är publik. Däremot får man av förklarliga skäl inte gå upp i Safety Area.

Uppdragsgivare:
a+a comunications

Monter och snickeri:
Space Production

Slutkunder:
Lindholmen Science Park
Volvo
Ericsson
SVT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>