Beachvolleyboll i Kviberg

Kviberg får den här hösten en beachvolleybollhall. Den uppförs av SEFA Byggnads AB och i den ska Sveriges största beachvolleyklubb Göteborg Beachvolley Club husera. Det passar ju bra eftersom det handlar om världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll. Med 22 stycken sandbanor varav 16 inomhus, café och restaurang.

KSE har hjälpt till med råd vad gäller ljussättningen i hallen. Vi har också installerat hallens ljudanläggning. En komplex historia som ska kunna leverera stämningsskapande miljöljud, musik och speakerröst riktat alla eller ibland bara några av hallens 16 banor.

Uppdragsgivare

SEFA

One thought on “Beachvolleyboll i Kviberg


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>