Toyota bjuder sina bilägare på konsert!

I söndags (den 9 oktober) ställde Toyota till med konsert i Scandinavium. Istället för att bjuda på flertalet mindre event valde man att satsa stort, och bjöd in alla sina bilägare till en helkväll med underhållning och artister. Greppet var nytt och oprövat, man gick ut med ett erbjudande till alla Toyotaägare att anmäla sig för att få biljett.

Det visade sig vara ett lyckokast! Inte mindre än 9000 personer anmälde sig. Framgången var ett faktum, publiken njöt och artisterna bjöd på sig själva. Dessutom fick de som var där en första titt på nya Toyota Yaris.

Byrå och uppdragsgivare var Brandon Live. KSE ansvarade för att tekniken var på plats denna afton, alla ville ju både höra och se allt som hände. Lasse Kronér och Claes Malmberg var på ett sprudlande humör. Uno Svenningsson fick fantastisk uppbackning av en 150-mannakör -  Göteborg Gospel. Det var nästan så att taket lyfte på det gamla hockeytemplet. Kvällen avslutades med det Engelska bandet 54321, som du kan se ett smakprov på ovan om du vill.

Ett kul jobb för oss på KSE, och härligt att få se så många glada ansikten på ett och samma ställe.

Uppdragsgivare

Brandon Live

Slutkund
Toyota

Vi gjorde en tidskomprimerad film av hur Scandinavium förvandlas från hockeytempel till eventarena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>