Mässa i Athen med Astra Tech

Tillsammans med Space och Sapp hjälpte vi Astra Tech Dental med deras deltagande i EAO 2011 i Athen. EAO:s årliga kongress samlar vetenskapsmän och företag som arbetar med osseointegration – en svensk uppfinning som handlar om att få implantat av t ex titanium att växa ihop med skelettet.

Astra Tech Dental, som är en viktig del av det internationella utbytet (bland annat eftersom osseointegration är en svensk uppfinning) deltog i kongressen med en mässmonter, ett inspirationsrum för att ta emot kunder och andra gäster, seminariepass under det vetenskapliga symposiet samt en stor middag vid medelhavets strand för särskilt inbjudna gäster.

Space hade hand om inspirationsrummet och mässmontern. Vi på KSE hade ansvaret för tekniken i montern, inspirationsrummet och på Astra Techs symposium torsdag kväll. SAPP dokumenterade flera av Astra Techs aktiviteter på video och skötte livekameran som användes vid symposiet.

Uppdragsgivare
Space Production

Samarbetspartner
SAPP

Slutkund
Astra Tech Dental

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>