Volvo Ocean Race Kväll

KSE är med som sponsor och teknikleverantör under seglingsträffar på Volvomuséet med anledning av Volvo Ocean Race. Åtta kvällar under de nio månader som havskappseglingen pågår kan seglingsintresserade vara med och höra det senaste om tävlingen. Vi följer den från starten i Alicante för någon vecka sen till målgången i Galway i juli nästa år.

Första kvällen genomfördes i förra veckan – torsdagen 10 november – med Magnus Woxén som gäst.

Vi på KSE hjälpte till med att få tekniken att fungera på Volvomuséet. Konferencier och gäster ska ha ljud. Intervjuer ska genomföras ”live” via videolänk med folk som är på plats, i hamnar och på båtar. Varje träff har vi på KSE personal på plats för att säkerställa att allt sånt fungerar.

Om du är intresserad av segling och av Volvo Ocean Race, missa inte nästa träff den 20 december. Mer information om den kommer att finnas på anmälningssajten och på Facebooksidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>