Inspiration för tillväxtföretag

Den 30 november samlades Businessregion Göteborg ett stort antal av regionens tillväxtföretag för en inspirerande dag på Brewhouse. Det handlade framförallt om deltagarna i projektet Expedition Framåt. Över 300 deltagare var med och lyssnade på inspirerande föredrag, samtal och hjälptes åt att utse Årets Äventyrare bland företagen i Göteborgsregionen. Priset för Årets Tillväxtföretag delade också ut. Läs mer om Inspirationsdagen hos Businessregion Göteborg. Ett mer detaljerat referat finns också att läsa.

Vi på KSE hjälpte till med all eventeknik denna dag. Ljudteknik för talare och Brewhouse Husband, planerandet av ljussättningen av lokalen, och videoteknik som bland annat inbegrep filmande från en kameraplattform på en liten radiostyrd helikopter – AR.Drone Parrot.

Inspirationsdagen 2011

Bilden: Vinnaren av Årets Tillväxföretag 2011 ska snart avslöjas. Vinnarnamnet flygs in med helikoptern moderator Nicklas Mattsson just fångat.

Uppdragsgivare:
Hansen Event & Conference

Slutkund:
Businessregion Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>