Tack för i år

Så börjar 2011 gå mot sitt slut. Vi firade det för andra året i rad med en julgrill/jullunch utan vare sig grillande eller julmat. Istället bjöds grekisk buffet. Vi är tacksamma och glada att vi har så många fina vänner och att många av er kom och minglade hos oss i torsdags. Tack för i år!

Julgrill 2011 gästerna

När vi hade flera av våra kunder och samarbetspartners samlade passade vi på att berätta lite om årets som gått och framtiden. Vi presenterade våra tre nyanställda för i år – Nina på lagret, Elin på ekonomi och Otto på vår bildavdelning. 2012 fyller vi 35 år och det tänker vi fira på lite olika sätt tillsammans med er.

Julgrill 2011 maten

I år bestämde vi oss för att använda julklappsbudgeten till något mer behjärtansvärt. Istället för att lägga pengar på porto för julkort, chokladaskar eller liknande, ger vi pengarna till välgörenhet.

Vi vände oss till våra vänner Gråbröderna i Jonsered. Munkarna i Franciskanerklostret (som KSE har en lång gemensam historia med) tillverkar varje år klostermarmelad. Vi ville ge bort marmeladen till besökarna på vår jullunch. Bröderna ville inte ha betalt utan såg hellre att vi tillsammans stödde något behjärtansvärt ändamål.

Gråbröderna

Sagt och gjort vi satsade vår julklappsbudget och tillsammans bestämde vi oss för att stödja Musikhjälpens arbete med att samla in pengar till flickors skolgång.

Nästan hundra miljoner barn får inte gå i skola och de flesta av dem är flickor. Om fler flickor får möjlighet att gå i skola ger det en rad positiva effekter: Att investera i flickors utbildning är att skapa bättre livsvillkor – för alla.

Vi har ett fåtal burkar marmelad kvar. Vill du ha en julklapp av KSE och gråbröderna skriv en julhälsning nedan så kanske det finns en burk till dig.

One thought on “Tack för i år


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>