Slut på Julstaden Göteborg 2011

Den nionde januari inleder KSE det nya året med att packa ihop det gamla. Julstaden Göteborg är över för det här året. Vi  har för sjunde året i rad varit med att lysa upp och skapa julstämning i centrum. Idag packar vi ner strålkastare, armaturer och kablar för den här gången.

Förra året, för någon månad sen, var vi med och inledde Julstaden. I samband med den blåsiga invigningen levererade vi på KSE ljudteknik och ljusupplevelser vid invigningsfesten på Göteborgs Konstmuseum.

Ljussättningen byggdes upp av ett antal enkla men effektiva effekter som vi samlat på oss under åren som gått, några exempel:

  • LED-kuber från ett jobb på Irland.
  • Lysrör i färgen Candy Pink som vi använde i en monter vi tekniksatte åt L’Oréal  för många år sedan. Vi skulle replikera deras flaggskeppsbutik på Champs-Élysées i Paris, som är accenturfärgad i ljust rosa och babyblått.
  • H2O-effekter som vi använde vid en läkemedelskonferens tidigare i år i Erikbergshallen för att skapa en undervattenskänsla med projektioner av hajar och en stjärnklar himmel ovanför.

Man kan enkelt säga att vi lekte loss så där enormt man bara kan göra när man arbetar utan gränser med fria tyglar. Vi tror att Francis Bacon och andra representerade konstnärer hade gillat hur vi Kitschade till lokalerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>