Teknisk lösning av IT-podie för Bosch Rexroth

Vi har hjälpt Bosch Rexroth (fd. Hägglunds) att ta fram ett IT-podie för deras mässor.
Uppdraget var att ta fram ett modernt podie, slimmat och snyggt. Det skulle harmoniera med säljarnas iPads och ha samma känsla av kvalité och användarvänlighet.

Bosch Rexroth Messestand

Tillsammans med Space Production & Pong konstruerade vi en lösning med en inbyggd tunn 46″ skärm med 6 punkters multitouch. Datorn är extremt kraftfull för att klara 3D visualisering och grafik i full HD (1920×1080). Hela podiet är specialbyggt av rostfritt stål. Som alltid stod driftssäkerhet och funktion i fokus.

Tillsammans levererar vi en nyckelfärdig totallösning. Space bygger podie och case, designar samt koordinerar projektet. Pong gör en specialanpassad mjukvara, kraftfull och framtidssäker. KSE bygger in och tar fram den tekniska lösningen. Vi har fokuserat på ett funktionellt och driftsäkert system som samtidigt är enkelt att använda och snyggt att se på.

Slutresultatet blev otroligt snyggt, vi och slutkunden är mycket nöjda.

Uppdragsgivare, projektledning och konstruktion:
Space Production

Mjukvara:
Pong

Slutkund:
Bosch Rexroth (fd. Hägglunds)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>