Ny VD på KSE

Vi på KSE vill berätta att vi har fått en ny VD.

tomas-vd I början av mars tillträdde Tomas Olsson. Han har ett 35-årigt förflutet i nöjesvärlden. Under 17 av dessa gjorde han över 200 teveprogram på SVT. Antalet konserter och företagsjobb han hunnit med som trummis i olika konstellationer är oräkneliga. Tomas kom till KSE 2010 efter 5 år som projektledare på Starlight. Nu tar han över taktpinnen här på KSE.

- Jag gör allting med hjärtat och jag måste brinna för det jag gör, säger Tomas

Tomas leder under devisen: En för alla, alla för en! Han vill fortsätta arbetet med att utveckla KSE tillsammans med delägare och personal.

- KSE Gruppen har ett starkt varumärke, bra kärnvärden och en fantastisk personal som är påhittiga, passionerade, pålitliga och personliga,  Det kommer vi att bygga vidare på. Jag ser fram emot att fylla 35 år i nöjes & mötesindustrins tjänst tillsammans med KSE som också fyller 35 i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>