KSE på Underhållsmässan

För några veckor sedan arrangerades mässan Underhåll 2012 på Svenska Mässan i Göteborg. Vi på KSE var inblandade i två montrar: SKFs och Kärchers.

SKF vann Guldskiftnyckeln

Stark låg bakom SKFs prisvinnande monter. Dan och Jesper från KSE hjälpte till med tekniken. På monterväggen byggde vi en över sex meter bred bildyta. Vi hängde fem av våra 55-tummare med mycket smalkant i en specialupphängning så att de kändes som en enda bred skärm. På denna långsmala bildyta spelade vi i fem gånger full-HD från fem stycken synkade mediaspelare. På denna videovägg spelades specialproducerat filmmaterial som Stark hade tagit fram.

I montern fanns också fyra bord bestyckade med 42″ multitouch-skärmar för interaktivitet med besökare. Skärmarna var direktuppkopplade mot en databas för informationsuppsamling. Vi ansvarade för tekniken samt ljus, tross, tygtak och tygvägg för montern.

Kund
Stark, Mirja Hagsjö

Slutkund
SKF

Vattenpelare i Kärchers monter

Kunden ville att vi skulle skapa känslan av ett vattenfall mitt i den öppna montern. Den åtta meter höga vatteneffekten gjorde den färdiga montern svår att missa.

Med en blandning av effektprojicering och LED-belysning fick vi fram känslan av vatten som rörde sig. Denice och Jesper från KSE tog hand om denna monterlösning. KSE stod för tross, monterbelysning och vatteneffekten.

Kund
Kärcher AB Lina Tengblad/Rasmus Moberger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>